Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت خدمات و تجارت بم خودرو به ویژه مشتریان شرکت کرمان موتور از برنامه‌ریزی‌های انجام شده در خصوص ارائه خدمات مطلوب در ایام تعطیلات در سطح کشور خبر داد. ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۳ اقتصادی خودرو نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شاکری به فعالیت بیش از 65 نمایندگی کشیک نوروزی از تاریخ 97/12/29 الی 98/01/17 اشاره و تاکید نمود شرکت خدمات و تجارت بم خودرو به عنوان نماینده خدمات پس از فروش محصولات کرمان موتور از هیچگونه تلاشی برای آرامش خاطر مشتریان محترم دریغ نمی‌ورزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در حوزه خدمات امدادی نیز از استقرار بیش از 100 پایگاه امداد در سطح کشور و اجرای طرح امداد نوروزی از تاریخ 27/12/97 الی 17/1/98 خبر داد و گفت: برای کسب رضایت مشتریان می‌توان به گسترده شدن شبکه امداد خودرو، توزیع مناسب سبد قطعات یدکی بین نمایندگیهای کشیک، برنامه‌ریزی برای بازرسی و نظارت در طول ایام تعطیلات و برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد در تمامی سطوح خدمات پس از فروش اشاره کرد.

از آنجائیکه شرکت کرمان موتور با ارائه سه برند متفاوت، سهم زیادی از بازار خودرو کشور را به خود اختصاص داده، بالطبع خدمات پس از فروش نیز می‌بایست همگام با آن گسترش یابد. در همین راستا شاکری از راه اندازی تعمیرگاه مرکزی هیوندای از ابتدای اردیبهشت 98 خبرداد و اضافه نمود فعالیت این تعمیرگاه مرکزی می‌تواند کمک شایانی به سرعت و کیفیت خدمات رسانی به محصولات هیوندای نماید.

وی ضمن تأکید مجدد در خصوص عدم استفاده از قطعات بی‌کیفیت در بازار، مشتریان را به مراجعه به نمایندگیهای مجاز کرمان موتور دعوت نمودند.
شاکری در پایان اعلام نمود که شرکت خدمات و تجارت بم خودرو علیرغم تمامی مشکلات موجود، برنامه‌ریزی لازم را در خصوص تأمین قطعات یدکی محصولات کرمان موتور انجام داده تا در سال 98 در این حوزه کمبودی وجود نداشته باشد.

جشنواره خدمات نوروزی ایران‌خودرو از فردا 26 اسفندماه آغاز می شودطرح نوروزی سفرهای جاده‌ای 98 آغاز شدسرویس‌دهی 62 هزار وسیله نقلیه عمومی برای سفرهای نوروزیهمایش طرح امداد نوروزی شرکت بهمن موتوربرگزار شد

انتهای پیام/

R1012125/P/S7,1415/CT12 واژه های کاربردی مرتبط کرمان موتور

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کرمان موتور کرمان موتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

آفتاب‌‌نیوز :

 اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

واردات ۸.۴ میلیارددلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ به‌میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به‌لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیارد‌ها دلار به شرکت‌های مونتاژکار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است؛ با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل‌توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل‌توجهی توسط شرکت‌های مونتاژکار با توجه به تخصیص ارز ۳-۴ میلیارد دلاری به آنهاست.

همچنین دیگر نکته‌ای که برخی از کارشناسان مطرح می‌کنند این است؛ آیا این امکان وجود نداشت بخشی از ارز‌های تخصیص داده‌شده به شرکت‌های مونتاژکار صرف واردات خودرو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت‌ها تخصیص داده شده است، می‌توان تعداد قابل‌توجهی خودروی باکیفیت وارد کشور کرد که یقیناً می‌تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • اضافه شدن ۲ بالگرد به ناوگان امدادی و آموزشی همدان
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • حضور پررنگ چری در نمایشگاه خودرو پکن (فیلم)
  • ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر در حال خدمات رسانی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان هستند
  • امداد خودرو جاده‌ای شبانه روزی همدان
  • امدادرسانی به سه مصدوم در محور شهرکرد به بروجن
  • خدمات رسانی ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان